اعلام زمان برگزاری آزمون به کارگیری نیروی قراردادی       ابراهیم فیاض؛ ناقد آخرین اثر از عباس کاظمی       در نشست خبری جشنواره فارابی مطرح شد: وظیفه داریم آثار و محققان حوزه علوم انسانی را کشف کنیم

1. «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه» امیرکبیر از زبان مدیران
  2. دبیرخانه دائمی جشنواره بین المللی فارابی برگزار می کند؛ نشست «تعاملات فلسفی ایران و یونان»
  3. وزیر علوم: درگذشت مجاهد خستگی ناپذیر نهضت اسلامی را به جامعه دانشگاهی کشور تسلیت می‌گویم
  4. عبدالکریمی؛ سخنران چهارمین نشست «فلسفه و دانشگاه»
  5. «نقش تشکل های صنفی در گذر از دانشگاه گلخانه ای به دانشگاه در خدمت جامعه» برگزار می شود
  6. با همکاری و حمایت پژوهشکده برگزار می شود؛ نشست «چالش های اجتماعی نظام آموزش در ایران»
  7. علامه و رحیم زاده؛ سخنرانان نشست «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه»
  8. فصلنامه مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی عضو کمیته بین‌المللی اخلاق نشر شد
  9. زمان برگزاری آزمون به‌کارگیری نیروی قراردادی اعلام شد
  10. در نشست های استانی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی چه می گذرد؟
جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

انجمن جامعه شناسی آموزش و پرورش ایران با همکاری پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی و پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات نشست «چالش های اجتماعی نظام آموزش در ایران» را برگزار می کند.

به گزارش واحد روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در این نشست دکتر ناصرالدین علی تقویان با موضوع «اشباع روان شناسی و غیبت جامعه شناسی در آموزش و پرورش»، دکترعباس کاظمی با عنوان « مدرسه علیه جامعه» و دکترمحمدرضا کلاهی درباره« سلطه تکنیک بر اخلاق در آموزش ابتدایی» به عنوان نمایندگان و اعضای هیات علمی پژوهشکده سخنرانی خواهند کرد.
دکتر بیژن زارع با عنوان «ساختار اجتماعی در آموزش عالی» و دکتر فریبا سیدان با موضوع « آموزش و توانمند سازی زنان» از دیگر سخنرانان این نشست هستند.
نشست «چالش های اجتماعی نظام آموزش در ایران» روز چهار شنبه 22 دی ماه از ساعت 14 تا 18  در سالن همایش پژوهشگاه فرهنگ، هنر وارتباطات به نشانی ضلع جنوبی میدان ولیعصر، خیابان دمشق، شماره 9 برگزار می شود و شرکت کنندگان در این سمینار گواهی حضور دریافت خواهند کرد.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز