رئیس دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی خبر داد: محل برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین المللی فارابی تغییر کرد        مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی           فصلنامه مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی عضو کمیته بین‌المللی اخلاق نشر شد  ابراهیم فیاض؛ ناقد آخرین اثر از عباس کاظمی

جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

«نقش تشکل های صنفی در گذر از دانشگاه گلخانه ای به دانشگاه در خدمت جامعه» برگزار می شود
نشست تخصصی  «نقش تشکل های صنفی در گذر از دانشگاه گلخانه ای به دانشگاه در خدمت جامعه» با سخنرانی دکتر سیامک زندرضوی برگزار می شود.

به گزارش واحد روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این نشست تخصصی به همت معاونت پژوهشی و آموزشی و همکاری انجمن جامعه شناسی ایران برگزار می شود.

پژوهشکده روز چهارشنبه 15 دی ماه از ساعت 10 تا 12 در سالن اجتماعات به نشانی خیابان پاسداران، خیابان شهید مومن نژاد (گلستان اول)، شماره 124 میزبان این نشست است.

گفتنی است، حضور عموم علاقه مندان در این نشست آزاد است.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز