اعلام زمان برگزاری آزمون به کارگیری نیروی قراردادی       ابراهیم فیاض؛ ناقد آخرین اثر از عباس کاظمی       در نشست خبری جشنواره فارابی مطرح شد: وظیفه داریم آثار و محققان حوزه علوم انسانی را کشف کنیم

1. «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه» امیرکبیر از زبان مدیران
  2. دبیرخانه دائمی جشنواره بین المللی فارابی برگزار می کند؛ نشست «تعاملات فلسفی ایران و یونان»
  3. وزیر علوم: درگذشت مجاهد خستگی ناپذیر نهضت اسلامی را به جامعه دانشگاهی کشور تسلیت می‌گویم
  4. عبدالکریمی؛ سخنران چهارمین نشست «فلسفه و دانشگاه»
  5. «نقش تشکل های صنفی در گذر از دانشگاه گلخانه ای به دانشگاه در خدمت جامعه» برگزار می شود
  6. با همکاری و حمایت پژوهشکده برگزار می شود؛ نشست «چالش های اجتماعی نظام آموزش در ایران»
  7. علامه و رحیم زاده؛ سخنرانان نشست «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه»
  8. فصلنامه مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی عضو کمیته بین‌المللی اخلاق نشر شد
  9. زمان برگزاری آزمون به‌کارگیری نیروی قراردادی اعلام شد
  10. در نشست های استانی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی چه می گذرد؟
جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

ابراهیم آبادی و اسماعیلی از «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه» می گویند

معاونت پژوهشی و  آموزشی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی نشست نشست «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه» را برگزار می کند.

به گزارش واحد روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در این نشست دکتر حبیب الله اسماعیلی، مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر حسین ابراهیم آبادی، عضو هیات علمی پژوهشکده سخنرانی می کنند.

این نشست چهارشنبه هشتم دی ماه از ساعت 14 تا 16 در سالن اجتماعات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی به نشانی پاسداران، خیابان شهید مومن نژاد (گلستان اول)، شماره 124 برگزار می شود و حضور عموم علاقه مندان و دانشجویان در این نشست آزاد است.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز