رئیس دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی خبر داد: محل برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین المللی فارابی تغییر کرد        مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی           فصلنامه مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی عضو کمیته بین‌المللی اخلاق نشر شد  ابراهیم فیاض؛ ناقد آخرین اثر از عباس کاظمی

جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

ابراهیم آبادی و اسماعیلی از «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه» می گویند

معاونت پژوهشی و  آموزشی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی نشست نشست «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه» را برگزار می کند.

به گزارش واحد روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در این نشست دکتر حبیب الله اسماعیلی، مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر حسین ابراهیم آبادی، عضو هیات علمی پژوهشکده سخنرانی می کنند.

این نشست چهارشنبه هشتم دی ماه از ساعت 14 تا 16 در سالن اجتماعات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی به نشانی پاسداران، خیابان شهید مومن نژاد (گلستان اول)، شماره 124 برگزار می شود و حضور عموم علاقه مندان و دانشجویان در این نشست آزاد است.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز