سال اقتصاد مقاومتی: تولید و اشتغال مبارک باد       مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی    کتاب «نگارش رسانه‌ای» به شکل دیجیتال عرضه شد

English

1. رئیس دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی اعلام کرد: چهار روز به پایان مهلت ارسال آثار به نهمین جشنواره باقی مانده است
  2. دوشنبه برگزار می شود: نشست نقد و بررسی کتاب «بین المللی شدن آموزش عالی»
  3. بار دیگر نمایه شد؛ فصلنامه مطالعات میان رشته ای در علوم انسانی
  4. دبیرخانه جشنواره فارابی از عبدالله انوار و عزت الله فولادوند تقدیر کرد
  5. پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می کند؛ نشست تخصصی نقش عملی –مشارکتی دانشگاه در مسایل عمومی استان مازندران
  6. میرزایی خبر داد: مهلت ثبت آثار در نهمین جشنواره بین المللی فارابی تمدید شد
  7. نجاتی حسینی؛ سخنران مراسم رونمایی کتاب «کتابشناسی انتقادی جامعه شناسی تشیع»
  8. عضو هیئت علمی پژوهشکده؛ سخنران همایش «فلسفه در مواجهه با فضای مجازی»
  9. در نشست اخلاق در جامعه ایرانی مطرح شد: احزاب می توانند آداب و رفتار جدیدی را بسازند/ التزام به رعایت کد اخلاقی در عرصه عمومی نداریم
  10. دو عضو هیئت علمی در یک نشست تخصصی
جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

معاون پژوهشی و آموزشی خبر داد: کتاب‌های پژوهشکده به شکل دیجیتال عرضه می‌شوند
معاون پژوهشی و آموزشی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی با تاکید بر اهمیت مطالعه کتاب‌های ارزشمند تالیفی و ترجمه انتشارات این مجموعه گفت: کتاب‌های پژوهشکده به شکل دیجیتال عرضه می‌شوند.
به گزارش واحد روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر جبار رحمانی با اعلام این خبر افزود: برای شروع انتشار کتاب‌های دیجیتال، کتاب‌هایی را که چاپ آنها به اتمام رسیده است، در سایت پژوهشکده بارگزاری می‌کنیم.
وی با اشاره به درخواست‌های موجود برای کتاب «نگارش رسانه‌ای» بیان کرد: این کتاب نوشته دکتر مهدخت بروجردی علوی است و انتشارات پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی آن را چاپ و منتشر کرده است، اما در حال حاضر نسخه‌ای از آن برای ارائه به مخاطبان وجود ندارد. کتاب «نگارش رسانه‌ای» اولین کتاب پژوهشکده است که به شکل دیجیتال در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.
گفتنی است، این کتاب در هشت فصل تنظیم شده که عبارتند از: اصول مهم و قاعده‌های دستوری برای درست‌نویسی، چگونگی قطع و وصل کلمه‌ها، شیوه نگارش کلمه‌های عربی در فارسی، درست و نادرست، نشانه‌گذاری و عددنویسی در مطبوعات، روش نوشتن کتاب‌شناسی، ضرورت ویراستاری و چند نکته ویرایشی و تمرین‌ها.
علاقه‌مندان کتاب نگارش رسانه‌ای را می‌توانند از اینجا دریافت کنند.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز