سال اقتصاد مقاومتی: تولید و اشتغال مبارک باد       مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی    کتاب «نگارش رسانه‌ای» به شکل دیجیتال عرضه شد

جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

فصلنامه علمی – پژوهشی «مطالعات میان رشته‌ ای در علوم انسانی» بار دیگر نمایه شد
 فصلنامه علمی – پژوهشی «مطالعات میان رشته‌ ای در علوم انسانی» بار دیگر در پایگاه بین المللی research gate نمایه شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این فصلنامه تاکنون در پایگاه های مختلفی مانند DOAJ، Research Bib و Googlescholar نمایه شده است و این بار نیز در این پایگاه بین المللی نمایه شد.
فصلنامه «مطالعات میان رشته‌ ای در علوم انسانی» درصدد است تا در بین پژوهش های تجربی و نظری رشته های مختلف در حوزه علوم انسانی فضایی گفتمانی ایجاد کند و بتواند در ترویج و غنای علمی دانش میان رشته ای، و همچنین تفسیر و رفع مسائل پیچیده جامعه معاصر گام موثری بردارد.
فصلنامه مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی توسط پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و در راستای اجرای طرح تدوین رشته‌های میان‌رشته‌ای در این پژوهشکده و تصویب نهایی آنها توسط شورای گسترش آموزش عالی کشور منتشر می‌شود.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز