سال اقتصاد مقاومتی: تولید و اشتغال مبارک باد       مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی    کتاب «نگارش رسانه‌ای» به شکل دیجیتال عرضه شد

English

1. فرشاد مومنی؛ سخنران نشست «تحولات اقتصادی و اجتماعی جامعه ایران و تاثیر آن بر آینده دانشگاه»
  2. اثر شایسته تقدیر هشتمین جشنواره بین المللی فارابی منتشر شد
  3. «برگ فرهنگ؛ کارکرد دانشگاه» با همکاری اعضای پژوهشکده رونمایی می شود
  4. تشکیل جلسه شورای علمی نهمین جشنواره بین المللی فارابی
  5. در نشست نقد و بررسی کتاب «بین المللی شدن آموزش عالی» مطرح شد: بین المللی سازی آموزش عالی یک گفتمان شود
  6. مشروح نشست خبری نهمین جشنواره بین المللی فارابی + تصاویر
  7. فصلنامه های علمی-پژوهشی «مطالعات میان ­رشته ­ای در علوم انسانی» و «تحقیقات فرهنگی در ایران» حائز رتبه Q1 شدند
  8. دبیرخانه نهمین جشنواره بین المللی فارابی اعلام کرد: نشست خبری «نهمین جشنواره بین المللی فارابی» برگزار می شود
  9. فلاحتی: پروژه بررسی مسایل و مشکلات دختران در آموزش عالی را در دستورکار داریم
  10. جلسه تقدیر و معارفه برگزار شد
جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

فصلنامه علمی – پژوهشی «مطالعات میان رشته‌ ای در علوم انسانی» بار دیگر نمایه شد
 فصلنامه علمی – پژوهشی «مطالعات میان رشته‌ ای در علوم انسانی» بار دیگر در پایگاه بین المللی research gate نمایه شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این فصلنامه تاکنون در پایگاه های مختلفی مانند DOAJ، Research Bib و Googlescholar نمایه شده است و این بار نیز در این پایگاه بین المللی نمایه شد.
فصلنامه «مطالعات میان رشته‌ ای در علوم انسانی» درصدد است تا در بین پژوهش های تجربی و نظری رشته های مختلف در حوزه علوم انسانی فضایی گفتمانی ایجاد کند و بتواند در ترویج و غنای علمی دانش میان رشته ای، و همچنین تفسیر و رفع مسائل پیچیده جامعه معاصر گام موثری بردارد.
فصلنامه مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی توسط پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و در راستای اجرای طرح تدوین رشته‌های میان‌رشته‌ای در این پژوهشکده و تصویب نهایی آنها توسط شورای گسترش آموزش عالی کشور منتشر می‌شود.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز