رئیس دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی خبر داد: محل برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین المللی فارابی تغییر کرد        مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی           فصلنامه مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی عضو کمیته بین‌المللی اخلاق نشر شد  ابراهیم فیاض؛ ناقد آخرین اثر از عباس کاظمی

جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

ابراهیم فیاض؛ ناقد آخرین اثر از عباس کاظمی

دکتر ابراهیم فیاض اثری از همکار پژوهشی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی را نقد و بررسی می کند.

به گزارش واحد اطلاع رسانی و روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، کتاب «امر روزمره در جامعه پسا انقلابی»  اثر دکتر عباس کاظمی، امروز در هشتاد و چهارمین نشست کتاب و اندیشه با حضور دکتر ابراهیم فیاض نقد و بررسی می شود.

این نشست امروز یکشنبه 7 شهریور ماه ساعت 17 در فرهنگ سرای اندیشه به نشانی خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان، بوستان اندیشه، فرهنگ سرای اندیشه برگزار می شود و حضور برای عموم آزاد است.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز