سال اقتصاد مقاومتی: تولید و اشتغال مبارک باد       مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی    کتاب «نگارش رسانه‌ای» به شکل دیجیتال عرضه شد

English

1. رئیس دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی اعلام کرد: چهار روز به پایان مهلت ارسال آثار به نهمین جشنواره باقی مانده است
  2. دوشنبه برگزار می شود: نشست نقد و بررسی کتاب «بین المللی شدن آموزش عالی»
  3. بار دیگر نمایه شد؛ فصلنامه مطالعات میان رشته ای در علوم انسانی
  4. دبیرخانه جشنواره فارابی از عبدالله انوار و عزت الله فولادوند تقدیر کرد
  5. پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می کند؛ نشست تخصصی نقش عملی –مشارکتی دانشگاه در مسایل عمومی استان مازندران
  6. میرزایی خبر داد: مهلت ثبت آثار در نهمین جشنواره بین المللی فارابی تمدید شد
  7. نجاتی حسینی؛ سخنران مراسم رونمایی کتاب «کتابشناسی انتقادی جامعه شناسی تشیع»
  8. عضو هیئت علمی پژوهشکده؛ سخنران همایش «فلسفه در مواجهه با فضای مجازی»
  9. در نشست اخلاق در جامعه ایرانی مطرح شد: احزاب می توانند آداب و رفتار جدیدی را بسازند/ التزام به رعایت کد اخلاقی در عرصه عمومی نداریم
  10. دو عضو هیئت علمی در یک نشست تخصصی
جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

زمان برگزاری آزمون به‌کارگیری نیروی قراردادی اعلام شد
 امور اداری پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی زمان برگزاری آزمون به‌کارگیری نیروی قراردادی را اعلام کرد.

به گزارش واحد روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پیرو اطلاعیه‌های قبلی به اطلاع متقاضیانی که قبلاً مدارک خود را ارسال نموده‌اند می‌رساند آزمون به‌‌کارگیری نیروی نگهبان روز چهارشنبه 22/10/1395 ساعت 9 برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است، همراه داشتن کارت ملی برای شرکت در آزمون ضروری است.

متقاضیان محترم لازم است نیم ساعت قبل از شروع آزمون در محل پژوهشکده به نشانی پاسداران، خیابان شهید مومن نژاد (گلستان اول)، شماره 124 حضور داشته باشند.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز