رئیس دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی خبر داد: محل برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین المللی فارابی تغییر کرد        مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی           فصلنامه مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی عضو کمیته بین‌المللی اخلاق نشر شد  ابراهیم فیاض؛ ناقد آخرین اثر از عباس کاظمی

1. نشست بررسی و معرفی کتاب « جایگاه اخلاق در پژوهش علمی» برگزار می شود
  2. با همکاری پژوهشکده برگزار می شود؛ نشست «مطالعه اجتماعی هنر دهه هشتاد»
  3. نبوی؛ سخنران «جامعه شناسی تاریخی ایران: نقد و بررسی آثار دکتر همایون کاتوزیان»
  4. خوش سفید؛ سخنران پنجمین نشست «فلسفه و دانشگاه»
  5. نشست بررسی و نقد کتاب «تراژدی علوم سیاسی» برگزار می شود
  6. اعضای پژوهشکده در «همایش ملی فرهنگ دانشگاهی و نهادینه شدن گفتمان علم»
  7. مشروح کامل نشست اختتامیه آیین هشتمین دوره جشنواره فارابی + اسامی برگزیدگان
  8. نشست بررسی و نقد کتاب «دانشگاه، تاملات نظری و تجربه ایرانی» برگزار می شود
  9. خبر فوری/ رئیس دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی خبر داد: محل برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین المللی فارابی تغییر کرد
  10. در نشست خبری مطرح شد: 24 بهمن ماه آیین اختتامیه هشتمین جشنواره فارابی برگزار می شود
جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

زمان برگزاری آزمون به‌کارگیری نیروی قراردادی اعلام شد
 امور اداری پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی زمان برگزاری آزمون به‌کارگیری نیروی قراردادی را اعلام کرد.

به گزارش واحد روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پیرو اطلاعیه‌های قبلی به اطلاع متقاضیانی که قبلاً مدارک خود را ارسال نموده‌اند می‌رساند آزمون به‌‌کارگیری نیروی نگهبان روز چهارشنبه 22/10/1395 ساعت 9 برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است، همراه داشتن کارت ملی برای شرکت در آزمون ضروری است.

متقاضیان محترم لازم است نیم ساعت قبل از شروع آزمون در محل پژوهشکده به نشانی پاسداران، خیابان شهید مومن نژاد (گلستان اول)، شماره 124 حضور داشته باشند.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز