اعلام زمان برگزاری آزمون به کارگیری نیروی قراردادی       ابراهیم فیاض؛ ناقد آخرین اثر از عباس کاظمی       در نشست خبری جشنواره فارابی مطرح شد: وظیفه داریم آثار و محققان حوزه علوم انسانی را کشف کنیم

1. «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه» امیرکبیر از زبان مدیران
  2. دبیرخانه دائمی جشنواره بین المللی فارابی برگزار می کند؛ نشست «تعاملات فلسفی ایران و یونان»
  3. وزیر علوم: درگذشت مجاهد خستگی ناپذیر نهضت اسلامی را به جامعه دانشگاهی کشور تسلیت می‌گویم
  4. عبدالکریمی؛ سخنران چهارمین نشست «فلسفه و دانشگاه»
  5. «نقش تشکل های صنفی در گذر از دانشگاه گلخانه ای به دانشگاه در خدمت جامعه» برگزار می شود
  6. با همکاری و حمایت پژوهشکده برگزار می شود؛ نشست «چالش های اجتماعی نظام آموزش در ایران»
  7. علامه و رحیم زاده؛ سخنرانان نشست «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه»
  8. فصلنامه مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی عضو کمیته بین‌المللی اخلاق نشر شد
  9. زمان برگزاری آزمون به‌کارگیری نیروی قراردادی اعلام شد
  10. در نشست های استانی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی چه می گذرد؟
جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

زمان برگزاری آزمون به‌کارگیری نیروی قراردادی اعلام شد
 امور اداری پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی زمان برگزاری آزمون به‌کارگیری نیروی قراردادی را اعلام کرد.

به گزارش واحد روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پیرو اطلاعیه‌های قبلی به اطلاع متقاضیانی که قبلاً مدارک خود را ارسال نموده‌اند می‌رساند آزمون به‌‌کارگیری نیروی نگهبان روز چهارشنبه 22/10/1395 ساعت 9 برگزار می‌شود.

لازم به ذکر است، همراه داشتن کارت ملی برای شرکت در آزمون ضروری است.

متقاضیان محترم لازم است نیم ساعت قبل از شروع آزمون در محل پژوهشکده به نشانی پاسداران، خیابان شهید مومن نژاد (گلستان اول)، شماره 124 حضور داشته باشند.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز