سال اقتصاد مقاومتی: تولید و اشتغال مبارک باد       مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی    کتاب «نگارش رسانه‌ای» به شکل دیجیتال عرضه شد

English

1. فرشاد مومنی؛ سخنران نشست «تحولات اقتصادی و اجتماعی جامعه ایران و تاثیر آن بر آینده دانشگاه»
  2. اثر شایسته تقدیر هشتمین جشنواره بین المللی فارابی منتشر شد
  3. «برگ فرهنگ؛ کارکرد دانشگاه» با همکاری اعضای پژوهشکده رونمایی می شود
  4. تشکیل جلسه شورای علمی نهمین جشنواره بین المللی فارابی
  5. در نشست نقد و بررسی کتاب «بین المللی شدن آموزش عالی» مطرح شد: بین المللی سازی آموزش عالی یک گفتمان شود
  6. مشروح نشست خبری نهمین جشنواره بین المللی فارابی + تصاویر
  7. فصلنامه های علمی-پژوهشی «مطالعات میان ­رشته ­ای در علوم انسانی» و «تحقیقات فرهنگی در ایران» حائز رتبه Q1 شدند
  8. دبیرخانه نهمین جشنواره بین المللی فارابی اعلام کرد: نشست خبری «نهمین جشنواره بین المللی فارابی» برگزار می شود
  9. فلاحتی: پروژه بررسی مسایل و مشکلات دختران در آموزش عالی را در دستورکار داریم
  10. جلسه تقدیر و معارفه برگزار شد
جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

میرزایی: دبیرخانه نهمین جشنواره بین المللی فارابی آثار را الکترونیکی دریافت می کند
رئیس دبیرخانه نهمین جشنواره بین المللی فارابی از دریافت آثار دوره نهم به شکل الکترونیکی خبر داد و گفت: دبیرخانه نهمین جشنواره بین­ المللی فارابی ویژه تحقیقات علوم انسانی و اسلامی از اوایل اسفند ماه کار خود را برای دریافت آثار پژوهشگران آغاز کرده است.
به گزارش پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر حسین میرزایی افزود: تاکنون هشت دوره جشنواره توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری یونسکو، آیسسکو و بنیاد ملی نخبگان برگزار شده و این دوره نیز دبیرخانه از اسفند ماه با دریافت آثار کار خود را آغاز کرده است.
وی  یادآورشد: در این دوره جشنواره همانند دوره های قبل آثار پژوهشی شامل گزارش نهایی پژوهش، کتاب، رساله دکتری و پایان­ نامه کارشناسی­ ارشد در 12 گروه علمی دریافت می­گردد و در بخش بین­ الملل نیز دریافت آثار حوزه اسلام­ شناسی و ایران­ شناسی در دستور کار دبیرخانه جشنواره می­ باشد.
میرزایی ادامه داد: اختتامیه هشتمین دوره جشنواره بهمن ماه سال گذشته با حضور رییس جمهوری در سالن اجلاس سران با موفقیت به کار خود پایان داد و امید است اختتامیه دوره نهم نیز پس از دریافت آثار و ارزیابی در نیمه دوم سال جاری برگزار شود.
 گفتنی است مهلت ارسال آثار به جشنواره بین‌المللی فارابی تا پایان اردیبهشت‌ماه سال 1396 است و و متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت www.farabiawarb.ir ثبت نام کنند.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز