رئیس دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی خبر داد: محل برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین المللی فارابی تغییر کرد        مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی           فصلنامه مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی عضو کمیته بین‌المللی اخلاق نشر شد  ابراهیم فیاض؛ ناقد آخرین اثر از عباس کاظمی

جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

وزیر علوم: درگذشت مجاهد خستگی ناپذیر نهضت اسلامی را به جامعه دانشگاهی کشور تسلیت می‌گویم

در پی ارتحال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با انتشار پیامی این ضایعه اسفناک را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، متن پیام دکتر فرهادی به این شرح است:

«بسمه تعالی

درگذشت مجاهد خستگی ناپذیر نهضت اسلامی و شخصیت برجسته و ممتاز انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی را به محضر رهبر فرزانه انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، همسر گرامی، فرزندان و برادران آن فقید سعید، ملت شریف ایران و جامعه دانشگاهی کشور تسلیت می‌گویم. سلام خداوند و اولیاء الله، نثار روح بلند و تابناک او باد.
جامعه دانشگاهی کشور روز سه‌شنبه در کنار ملت بزرگ ایران، با شرکت در مراسم تشییع ایشان، مراتب قدردانی خود را نسبت به این شخصیت بزرگوار به نمایش خواهند گذاشت.»

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز