اعلام زمان برگزاری آزمون به کارگیری نیروی قراردادی       ابراهیم فیاض؛ ناقد آخرین اثر از عباس کاظمی       در نشست خبری جشنواره فارابی مطرح شد: وظیفه داریم آثار و محققان حوزه علوم انسانی را کشف کنیم

1. «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه» امیرکبیر از زبان مدیران
  2. دبیرخانه دائمی جشنواره بین المللی فارابی برگزار می کند؛ نشست «تعاملات فلسفی ایران و یونان»
  3. وزیر علوم: درگذشت مجاهد خستگی ناپذیر نهضت اسلامی را به جامعه دانشگاهی کشور تسلیت می‌گویم
  4. عبدالکریمی؛ سخنران چهارمین نشست «فلسفه و دانشگاه»
  5. «نقش تشکل های صنفی در گذر از دانشگاه گلخانه ای به دانشگاه در خدمت جامعه» برگزار می شود
  6. با همکاری و حمایت پژوهشکده برگزار می شود؛ نشست «چالش های اجتماعی نظام آموزش در ایران»
  7. علامه و رحیم زاده؛ سخنرانان نشست «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه»
  8. فصلنامه مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی عضو کمیته بین‌المللی اخلاق نشر شد
  9. زمان برگزاری آزمون به‌کارگیری نیروی قراردادی اعلام شد
  10. در نشست های استانی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی چه می گذرد؟
جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

در پی ارتحال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با انتشار پیامی این ضایعه اسفناک را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، متن پیام دکتر فرهادی به این شرح است:

«بسمه تعالی

درگذشت مجاهد خستگی ناپذیر نهضت اسلامی و شخصیت برجسته و ممتاز انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی را به محضر رهبر فرزانه انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، همسر گرامی، فرزندان و برادران آن فقید سعید، ملت شریف ایران و جامعه دانشگاهی کشور تسلیت می‌گویم. سلام خداوند و اولیاء الله، نثار روح بلند و تابناک او باد.
جامعه دانشگاهی کشور روز سه‌شنبه در کنار ملت بزرگ ایران، با شرکت در مراسم تشییع ایشان، مراتب قدردانی خود را نسبت به این شخصیت بزرگوار به نمایش خواهند گذاشت.»

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز