سال اقتصاد مقاومتی: تولید و اشتغال مبارک باد       مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی    کتاب «نگارش رسانه‌ای» به شکل دیجیتال عرضه شد

English

1. فرشاد مومنی؛ سخنران نشست «تحولات اقتصادی و اجتماعی جامعه ایران و تاثیر آن بر آینده دانشگاه»
  2. اثر شایسته تقدیر هشتمین جشنواره بین المللی فارابی منتشر شد
  3. «برگ فرهنگ؛ کارکرد دانشگاه» با همکاری اعضای پژوهشکده رونمایی می شود
  4. تشکیل جلسه شورای علمی نهمین جشنواره بین المللی فارابی
  5. در نشست نقد و بررسی کتاب «بین المللی شدن آموزش عالی» مطرح شد: بین المللی سازی آموزش عالی یک گفتمان شود
  6. مشروح نشست خبری نهمین جشنواره بین المللی فارابی + تصاویر
  7. فصلنامه های علمی-پژوهشی «مطالعات میان ­رشته ­ای در علوم انسانی» و «تحقیقات فرهنگی در ایران» حائز رتبه Q1 شدند
  8. دبیرخانه نهمین جشنواره بین المللی فارابی اعلام کرد: نشست خبری «نهمین جشنواره بین المللی فارابی» برگزار می شود
  9. فلاحتی: پروژه بررسی مسایل و مشکلات دختران در آموزش عالی را در دستورکار داریم
  10. جلسه تقدیر و معارفه برگزار شد
جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

وزیر علوم درگذشت برگزیده جشنواره فارابی را تسلیت گفت
دکتر فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رییس جشنواره بین المللی فارابی و دکتر سید ضیا هاشمی، دبیر جشنواره بین المللی فارابی درگذشت پرفسور الکک ایران شناس برجسته لبنانی را تسلیت گفتند.
به گزارش واحد اطلاع رسانی دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی، پرفسور الکک برگزیده بخش بین الملل هشتمین جشنواره بین المللی فارابی بود که به علت بیماری، سفیر لبنان در تهران، لوح تقدیر و جایزه وی را از رییس جمهور ایران دریافت کرد. این مراسم در تاریخ 24 بهمن ماه سال 1395 در سالن اجلاس سران تهران برگزار شد.
 دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی نیز درگذشت این استاد فقید را به جامعه علمی و ایران‌شناسان داخلی و خارجی تسلیت می گوید.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز