سال اقتصاد مقاومتی: تولید و اشتغال مبارک باد       مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی    کتاب «نگارش رسانه‌ای» به شکل دیجیتال عرضه شد

جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

نشست معرفی کتاب «اموزش عالی بین المللی؛ استراتزی ها و شرایط امکان» برگزار شد

نشست معرفی کتاب «اموزش عالی بین المللی؛ استراتزی ها و شرایط امکان»  با حضور مولف و عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.

به گزارش پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، علی خرسندی طاسکو عضو هیات علمی دانشگاه علامه و مولف کتاب و هم چنین دکتر حسین ابراهیم آبادی در این نشست سخنرانی کردند.
این نشست به همت انجمن علمی مدیریت و برنامه ریزی آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.
گفتنی است کتاب «اموزش عالی بین المللی؛ استراتزی ها و شرایط امکان» برای نخستین بار در سال گذشته به چاپ رسید و چاپ دوم آن نیز منتشر شده است.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز