سال اقتصاد مقاومتی: تولید و اشتغال مبارک باد       مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی    کتاب «نگارش رسانه‌ای» به شکل دیجیتال عرضه شد

English

1. فرشاد مومنی؛ سخنران نشست «تحولات اقتصادی و اجتماعی جامعه ایران و تاثیر آن بر آینده دانشگاه»
  2. اثر شایسته تقدیر هشتمین جشنواره بین المللی فارابی منتشر شد
  3. «برگ فرهنگ؛ کارکرد دانشگاه» با همکاری اعضای پژوهشکده رونمایی می شود
  4. تشکیل جلسه شورای علمی نهمین جشنواره بین المللی فارابی
  5. در نشست نقد و بررسی کتاب «بین المللی شدن آموزش عالی» مطرح شد: بین المللی سازی آموزش عالی یک گفتمان شود
  6. مشروح نشست خبری نهمین جشنواره بین المللی فارابی + تصاویر
  7. فصلنامه های علمی-پژوهشی «مطالعات میان ­رشته ­ای در علوم انسانی» و «تحقیقات فرهنگی در ایران» حائز رتبه Q1 شدند
  8. دبیرخانه نهمین جشنواره بین المللی فارابی اعلام کرد: نشست خبری «نهمین جشنواره بین المللی فارابی» برگزار می شود
  9. فلاحتی: پروژه بررسی مسایل و مشکلات دختران در آموزش عالی را در دستورکار داریم
  10. جلسه تقدیر و معارفه برگزار شد
جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

نشست معرفی کتاب «اموزش عالی بین المللی؛ استراتزی ها و شرایط امکان» برگزار شد

نشست معرفی کتاب «اموزش عالی بین المللی؛ استراتزی ها و شرایط امکان»  با حضور مولف و عضو هیات علمی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار شد.

به گزارش پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، علی خرسندی طاسکو عضو هیات علمی دانشگاه علامه و مولف کتاب و هم چنین دکتر حسین ابراهیم آبادی در این نشست سخنرانی کردند.
این نشست به همت انجمن علمی مدیریت و برنامه ریزی آموزشی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.
گفتنی است کتاب «اموزش عالی بین المللی؛ استراتزی ها و شرایط امکان» برای نخستین بار در سال گذشته به چاپ رسید و چاپ دوم آن نیز منتشر شده است.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز