سال اقتصاد مقاومتی: تولید و اشتغال مبارک باد       مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی    کتاب «نگارش رسانه‌ای» به شکل دیجیتال عرضه شد

English

1. رئیس دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی اعلام کرد: چهار روز به پایان مهلت ارسال آثار به نهمین جشنواره باقی مانده است
  2. دوشنبه برگزار می شود: نشست نقد و بررسی کتاب «بین المللی شدن آموزش عالی»
  3. بار دیگر نمایه شد؛ فصلنامه مطالعات میان رشته ای در علوم انسانی
  4. دبیرخانه جشنواره فارابی از عبدالله انوار و عزت الله فولادوند تقدیر کرد
  5. پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می کند؛ نشست تخصصی نقش عملی –مشارکتی دانشگاه در مسایل عمومی استان مازندران
  6. میرزایی خبر داد: مهلت ثبت آثار در نهمین جشنواره بین المللی فارابی تمدید شد
  7. نجاتی حسینی؛ سخنران مراسم رونمایی کتاب «کتابشناسی انتقادی جامعه شناسی تشیع»
  8. عضو هیئت علمی پژوهشکده؛ سخنران همایش «فلسفه در مواجهه با فضای مجازی»
  9. در نشست اخلاق در جامعه ایرانی مطرح شد: احزاب می توانند آداب و رفتار جدیدی را بسازند/ التزام به رعایت کد اخلاقی در عرصه عمومی نداریم
  10. دو عضو هیئت علمی در یک نشست تخصصی
جستجولیست خبرها
علمی و فرهنگی
فناوری اطلاعات

مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی
 در اولین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی، دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به طور سرزده از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به نقل از پایگاه اطلاع رسانی این وزارتخانه، دکتر فرهادی با حضور در جمع اعضای هیئت علمی و کارکنان پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی، سالگرد پبروزی انقلاب اسلامی را تبریک و به ذکر خاطره ای از روزهای منتهی به 12 بهمن سال 1357 و حضور در بهشت زهرا(س) پرداخت.

وی از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی  به عنوان اطاق فکر وزارت علوم ذکر کرد که می تواند در برنامه ریزی فعالیت ها و پاسخگویی وزارت علوم به نیازهای جامعه نقش ایفا کند و بهتر است در این زمینه از نظرات صاحبنظرانی که دغدغه های علمی و فرهنگی دارند استفاده کند.

دکتر فرهادی ضمن تقدیر از آثار تولید شده، ترجمه و تالیف و پژوهش های مرتبط با فرهنگ دانشگاهی و آموزش عالی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی  اظهار داشت: دانشگاهها و مراکز آموزش عالی از نتایج این پژوهش ها و کتاب های منتشره استفاده کرده و طرح های پژوهشی مرتبط با حوزه فرهنگ و جامعه را به این پژوهشکده واگذار کنند.

وزیر علوم تاکید کرد: پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی به آینده نگاری آموزش عالی توجه بیشتری بکند و برای انجام پژوهش های لازم در خصوص رشته های تحصیلی بین رشته ای و کاربردی شدن رشته های علوم انسانی و علوم اجتماعی برنامه ریزی کند.

در ادامه این نشست دکتر حسین میرزایی رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی، ضمن سپاس از حضور وزیر علوم در این پژوهشکده و با تبریک سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گزارشی از فعالیت های انجام شده در پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی را ارائه کرد.

وی گفت: تاکنون در پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی230 عنوان کتاب تالیف و ترجمه شده است که 25 عنوان آن  متعلق به دو سال اخیر است.

رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی، ماموریت اصلی این پژوهشکده را انجام مطالعات فرهنگی و اجتماعی، آموزش عالی و علم و فناوری دانست و گفت: این پژوهشکده حامی انجمن های علمی علوم انسانی است و  در برگزاری همایش ها و  انتشار مشترک آثار علمی با این انجمن ها همکاری می کند.

رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی ابراز امیدواری کرد با حمایت وزارت علوم، این پژوهشکده بتواند نقش پررنگ تری در سیاستگذاری ها و برنامه ریزی های آموزش عالی کشور ایفا کند.

وی در خصوص ساختار پژوهشکده اظهار داشت: گروههای پژوهشی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی شامل  گروههای مطالعات اجتماعی، مطالعات فرهنگی،مطالعات زنان و مطالعات آینده نگر است که همه این گروهها و اعضای هیئت علمی آن دارای برنامه پژوهشی سه ساله هستند.

دکتر میرزایی گفت: برنامه سال 1396 پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی، اختصاص یک میز پژوهشی برای هر هضو هیئت علمی است تا بر اساس ماموریت و اعتبار مالی مشخص، فعالیت های پژوهشی خودرا انجام دهد و در خصوص موضوع پژوهشی خود به تشکیل اطاق فکر، انتشار کتاب ، برگزاری همایش و تعریف طر ح های پژوهشی مبادرت کند.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز