سال اقتصاد مقاومتی: تولید و اشتغال مبارک باد       مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی    کتاب «نگارش رسانه‌ای» به شکل دیجیتال عرضه شد

English

1. رئیس دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی اعلام کرد: چهار روز به پایان مهلت ارسال آثار به نهمین جشنواره باقی مانده است
  2. دوشنبه برگزار می شود: نشست نقد و بررسی کتاب «بین المللی شدن آموزش عالی»
  3. بار دیگر نمایه شد؛ فصلنامه مطالعات میان رشته ای در علوم انسانی
  4. دبیرخانه جشنواره فارابی از عبدالله انوار و عزت الله فولادوند تقدیر کرد
  5. پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می کند؛ نشست تخصصی نقش عملی –مشارکتی دانشگاه در مسایل عمومی استان مازندران
  6. میرزایی خبر داد: مهلت ثبت آثار در نهمین جشنواره بین المللی فارابی تمدید شد
  7. نجاتی حسینی؛ سخنران مراسم رونمایی کتاب «کتابشناسی انتقادی جامعه شناسی تشیع»
  8. عضو هیئت علمی پژوهشکده؛ سخنران همایش «فلسفه در مواجهه با فضای مجازی»
  9. در نشست اخلاق در جامعه ایرانی مطرح شد: احزاب می توانند آداب و رفتار جدیدی را بسازند/ التزام به رعایت کد اخلاقی در عرصه عمومی نداریم
  10. دو عضو هیئت علمی در یک نشست تخصصی
جستجولیست اخبار علم
اخبار علم

1395/09/0610:05:32
بیانیه مرکز بسیج اساتید وکارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت هفته بسیج
مرکز بسیج اساتید وکارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت هفته بسیج بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش واحد روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نقل از روابط عمومی این وزارتخانه،  متن این بیانیه به شرح زیر است :

«إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلَائِکَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِی کُنْتُمْ تُوعَدُونَ
هفته بسیج یادآور دلاورمردی انسان های بزرگی است که مسیر را برای درخشش ایران اسلامی هموار کردند و خالصانه و عاشقانه خون پاک شان را برای  اسلام و نظام اسلامی و تبعیت از ولایت خویش آگاهانه و مفتخرانه و عاشقانه هدیه کرده‌اند.
این روزها نیز بسیجیان درکنار امت اسلامی با حضور در راهپیمایی اربعین حسینی، جلوه با شکوهی از نمایش قدرتمند ارتش 20 میلیونی شیعیان را به رخ کشیده و یاد حماسه عاشورا را زنده کردند.
امروز با گذشت 37 سال از تولد دانشگاه عشق و معرفت، همچنان بسیج با برخورداری از ظرفیت‌ها و توانایی‌های بزرگ در حوزه‌های مختلف توانسته است از آزمون‌های بزرگ سربلند بیرون آمده و نوای دلنشین تفکر بسیجی را در جغرافیای منطقه طنین‌انداز کرده و دشمنان اسلام ناب محمدی‌(ص) را با شکست‌ رو به‌رو کند و مایه عزت و عظمت کشور و ثبات نظام اسلامی شود.
در این راستا مرکز بسیج اساتید و کارکنان وزارت علوم ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهیدان هشت سال دفاع مقدس و مدافع حرم و عرض تبریک و تهنیت به مناسبت هفته مبارک بسیج به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) و بسیجیان آموزش عالی کشور، اعلام می دارد با پیروی از رهنمود های مقام معظم رهبری، زمینه رشد و تفکر بسیجی را با تکیه بر خلاقیت و نوآوری در دانشگاه ها  و مراکز علمی فراهم کرده تا هر روز شاهد پیشرفت های عظیم علمی در سطوح مختلف در کشور عزیزمان باشیم.»

تعداد مشاهده:  463

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز