اعلام زمان برگزاری آزمون به کارگیری نیروی قراردادی       ابراهیم فیاض؛ ناقد آخرین اثر از عباس کاظمی       در نشست خبری جشنواره فارابی مطرح شد: وظیفه داریم آثار و محققان حوزه علوم انسانی را کشف کنیم

1. «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه�� امیرکبیر از زبان مدیران
  2. دبیرخانه دائمی جشنواره بین المللی فارابی برگزار می کند؛ نشست «تعاملات فلسفی ایران و یونان»
  3. وزیر علوم: درگذشت مجاهد خستگی ناپذیر نهضت اسلامی را به جامعه دانشگاهی کشور تسلیت می‌گویم
  4. عبدالکریمی؛ سخنران چهارمین نشست «فلسفه و دانشگاه»
  5. «نقش تشکل های صنفی در گذر از دانشگاه گلخانه ای به دانشگاه در خدمت جامعه» برگزار می شود
  6. با همکاری و حمایت پژوهشکده برگزار می شود؛ نشست «چالش های اجتماعی نظام آموزش در ایران»
  7. علامه و رحیم زاده؛ سخنرانان نشست «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه»
  8. فصلنامه مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی عضو کمیته بین‌المللی اخلاق نشر شد
  9. زمان برگزاری آزمون به‌کارگیری نیروی قراردادی اعلام شد
  10. در نشست های استانی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی چه می گذرد؟
جستجولیست اخبار علم
اخبار علم

1395/09/0610:05:32
بیانیه مرکز بسیج اساتید وکارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت هفته بسیج
مرکز بسیج اساتید وکارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت هفته بسیج بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش واحد روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نقل از روابط عمومی این وزارتخانه،  متن این بیانیه به شرح زیر است :

«إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلَائِکَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِی کُنْتُمْ تُوعَدُونَ
هفته بسیج یادآور دلاورمردی انسان های بزرگی است که مسیر را برای درخشش ایران اسلامی هموار کردند و خالصانه و عاشقانه خون پاک شان را برای  اسلام و نظام اسلامی و تبعیت از ولایت خویش آگاهانه و مفتخرانه و عاشقانه هدیه کرده‌اند.
این روزها نیز بسیجیان درکنار امت اسلامی با حضور در راهپیمایی اربعین حسینی، جلوه با شکوهی از نمایش قدرتمند ارتش 20 میلیونی شیعیان را به رخ کشیده و یاد حماسه عاشورا را زنده کردند.
امروز با گذشت 37 سال از تولد دانشگاه عشق و معرفت، همچنان بسیج با برخورداری از ظرفیت‌ها و توانایی‌های بزرگ در حوزه‌های مختلف توانسته است از آزمون‌های بزرگ سربلند بیرون آمده و نوای دلنشین تفکر بسیجی را در جغرافیای منطقه طنین‌انداز کرده و دشمنان اسلام ناب محمدی‌(ص) را با شکست‌ رو به‌رو کند و مایه عزت و عظمت کشور و ثبات نظام اسلامی شود.
در این راستا مرکز بسیج اساتید و کارکنان وزارت علوم ضمن گرامیداشت یاد وخاطره شهیدان هشت سال دفاع مقدس و مدافع حرم و عرض تبریک و تهنیت به مناسبت هفته مبارک بسیج به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) و بسیجیان آموزش عالی کشور، اعلام می دارد با پیروی از رهنمود های مقام معظم رهبری، زمینه رشد و تفکر بسیجی را با تکیه بر خلاقیت و نوآوری در دانشگاه ها  و مراکز علمی فراهم کرده تا هر روز شاهد پیشرفت های عظیم علمی در سطوح مختلف در کشور عزیزمان باشیم.»

تعداد مشاهده:  102

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز