سال اقتصاد مقاومتی: تولید و اشتغال مبارک باد       مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی    کتاب «نگارش رسانه‌ای» به شکل دیجیتال عرضه شد

English

1. رئیس دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی اعلام کرد: چهار روز به پایان مهلت ارسال آثار به نهمین جشنواره باقی مانده است
  2. دوشنبه برگزار می شود: نشست نقد و بررسی کتاب «بین المللی شدن آموزش عالی»
  3. بار دیگر نمایه شد؛ فصلنامه مطالعات میان رشته ای در علوم انسانی
  4. دبیرخانه جشنواره فارابی از عبدالله انوار و عزت الله فولادوند تقدیر کرد
  5. پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می کند؛ نشست تخصصی نقش عملی –مشارکتی دانشگاه در مسایل عمومی استان مازندران
  6. میرزایی خبر داد: مهلت ثبت آثار در نهمین جشنواره بین المللی فارابی تمدید شد
  7. نجاتی حسینی؛ سخنران مراسم رونمایی کتاب «کتابشناسی انتقادی جامعه شناسی تشیع»
  8. عضو هیئت علمی پژوهشکده؛ سخنران همایش «فلسفه در مواجهه با فضای مجازی»
  9. در نشست اخلاق در جامعه ایرانی مطرح شد: احزاب می توانند آداب و رفتار جدیدی را بسازند/ التزام به رعایت کد اخلاقی در عرصه عمومی نداریم
  10. دو عضو هیئت علمی در یک نشست تخصصی
جستجولیست اخبار علم
اخبار علم

1395/07/0611:53:46
پیام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت آغاز سال تحصیلی 1396-1395
دکتر محمد فرهادی ، وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری به مناسبت آغاز سال تحصیلی 1396-1395 پیامی صادر کرد.

به گزارش واحد روابط عمومی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نقل از روابط عمومی این وزارتخانه،  متن پیام دکتر فرهادی بدین شرح است :
«فرا رسیدن سال تحصیلی جدید را به تمامی دانشگاهیان، اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان پرتلاش تبریک و تهنیت می گویم.
وزارت علوم براساس برنامه ریزی دولت تدبیر و امید و میثاق این وزارتخانه با مجلس در جهت ارتقای کیفیت، دانشگاه های پاسخگو، بین المللی کردن دانشگاه ها و سایر برنامه ها گام های مؤثری برداشته و توفیقات فراوانی را کسب کرده است. کشور ما با تولید 1/82درصد علم جهانی در حال حاضر و کسب رتبه 16 توانسته است تقریباً 2 برابر نسبت جمعیت خود در خدمت تولید علم جهانی باشد.
حضور تعدادی از دانشگاه های ایران در رتبه بندی های معتبر جهانی و تعداد قابل توجهی از استادان در زمره برترین های علمی جهان مؤید این نکته است که تلاش های جامعه علمی و دانشگاهی ایران عزیز به ثمر نشسته و عرصه علم و فناوری دنیا امروز دستاوردهای علمی ما را باور و به نتایج پژوهش های ما چشم دوخته است.
تمایل مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی سراسر دنیا برای تبادل استاد و دانشجو و حضور مسئولان علمی کشورها و انجام پروژه های آموزشی و پژوهشی مشترک نیز  گواهی بر این مدعاست.
 زیرساخت ها و بنیان های فراهم آمده در حوزه های آموزش عالی، تصویب طرح آمایش و جهت گیری به سمت توسعه هدفمند، ساماندهی دانشگاه ها و موسسه های آموزش عالی، بازنگری اساسی در برنامه های درسی، تعدیل ظرفیت ها متناسب با امکانات و مأموریت ها نیز، ضامن و پشتوانه ارتقای کیفیت آموزش عالی است.
همچنین، توسعه پارک های علم و فناوری، مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان دلیل پایبندی و تعهد این وزارتخانه بر تحقق امر مهم تجاری سازی تولیدات علمی و حاکمیت علم و دانش در کلیه امور به خصوص اقتصاد دانش بنیان است.
همکاران ارجمند؛
امروز رهنمودها و حمایت های مقام معظم رهبری و محیط مساعدی که با همت و تلاش صاحب نظران حوزه علم و فناوری، با اتکای به حمایت های بی دریغ دولت تدبیر و امید و فضای بین المللی به وجود آمده است، مسئولیت مضاعفی را متوجه دانشگاهیان می سازد.
در چنین فضای پرنشاطی است که می توان از اعضای هیئت علمی انتظار داشت که با تجهیز خود به آخرین دستاوردهای علم، پژوهش و فناوری، آماده پاسخگویی به دانشجویان پرسشگر، خلاق و توانمند باشند و با یاری آنان ضمن حل مسائل و مشکلات کشور، در راستای توسعه علمی و همه جانبه گام بردارند.
از دانشجویان عزیز نیز انتظار می رود با غنیمت شمردن اوقات گرانقدر جوانی و با تلاش و همت مثال زدنی، دین خود را به ملت بزرگوار و نظام جمهوری اسلامی ایران ادا کنند.
وزارت علوم هم خود را متعهد می داند که از هیچ تلاشی برای رفع مشکلات دانشجویان و دانشگاهیان دریغ نورزد.
در خاتمه از درگاه خداوند متعال برای همه دست اندرکاران نظام آموزش عالی، سالی پر از امید و نشاط و مشحون از موفقیت در رسیدن به مرجعیت علم و فناوری در جهان آرزومندم.»
    تعداد مشاهده:  425

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز