رئیس دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی خبر داد: محل برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین المللی فارابی تغییر کرد        مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی           فصلنامه مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی عضو کمیته بین‌المللی اخلاق نشر شد  ابراهیم فیاض؛ ناقد آخرین اثر از عباس کاظمی

اطلاعیه شماره 83؛ هم اندیشی دانشجویان گرامی ورودی سال 1392

نشست «هم‌اندیشی پیشرفت فعالیت‌های پژوهشی دانشجویان دکتری، ویژه ورودی‌‌ سال 92» با حضور رئیس، معاون پژوهشی و آموزشی، مدیران گروه های پژوهشی و مدیر تحصیلات تکمیلی در روز شنبه مورخ 06/09/1395 ساعت 14 تا 15:30 در محل سالن اجتماعات پژوهشکده تشکیل خواهد شد. با توجه به اهمیت این هم‌اندیشی و نقش آن در پیشبرد فعالیت‌های پژوهشی دانشجویان، حضور تمامی دانشجویان محترم ورودی 92 الزامی است.

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز