سال اقتصاد مقاومتی: تولید و اشتغال مبارک باد       مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی    کتاب «نگارش رسانه‌ای» به شکل دیجیتال عرضه شد

اطلاعیه شماره 58؛ ثبت نام دانشجویان دکتری در نیمسال دوم 96-95
دانشجویان گرامی برای ثبت نام در نیمسال دوم تحصیلی 96-1395 با در دست داشتن فرم تکمیل شده پیش‌نیاز ثبت نام و مدارک نواقص پرونده خود و همچنین طرحنامه مصوب رساله (در صورت عدم ارائه در سنوات قبلی) و گزارش پیشرفت سه ماهه سوم سال 95، فیش واریزی برای دانشجویان ترم 10 و به بعد، به اداره آموزش پژوهشکده (سرکار خانم زرینی) با زمان بندی مشروح جدول زیر اقدام نمایند.

زمان ثبت نام (ساعت مراجعه: 9 الی 15)
سال ورود
شنبه و یکشنبه و دوشنبه (18 و 19 و 20 دی ماه)
دانشجویان ورودی 92 و 93 (تمام رشته ها)
شنبه و یکشنبه و دوشنبه (25 و 26 و 27 دی ماه)
دانشجویان ورودی 90 و 91 (تمام رشته ها)

1. فرم گزارش سه ماهه بر روی سایت قرار گرفته است.

2. ثبت نام دانشجویان ورودی سال 90 برای دانشجویانی امکان پذیر است که استاد راهنمای آنها سنوات اضافه تا پایان نیمسال دوم 96-95 را درخواست کرده باشد.

3. دانشجویان مبلغ شهریه را به حساب 4001020303014566 به نام پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تمرکز وجوه نزد بانک مرکزی قابل واریز در تمامی شعب بانک ملی واریز نمایند و اصل و کپی فیش را زمان ثبت نام ارائه نمایند.

4. دانشجویان محترم بر اساس جدول فوق، فقط در روزهای تعیین شده مراجعه نمایند. همچنین، عدم مراجعه در وقت مقرر، به منزله انصراف از تحصیل در نیمسال دوم 96-1395 بوده و مسئولیتی متوجه آموزش پژوهشکده نخواهد بود.

با آرزوی توفیق الهی
مدیریت آموزشهای تخصصی و آزاد

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..