اعلام زمان برگزاری آزمون به کارگیری نیروی قراردادی       ابراهیم فیاض؛ ناقد آخرین اثر از عباس کاظمی       در نشست خبری جشنواره فارابی مطرح شد: وظیفه داریم آثار و محققان حوزه علوم انسانی را کشف کنیم

1. «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه» امیرکبیر از زبان مدیران
  2. دبیرخانه دائمی جشنواره بین المللی فارابی برگزار می کند؛ نشست «تعاملات فلسفی ایران و یونان»
  3. وزیر علوم: درگذشت مجاهد خستگی ناپذیر نهضت اسلامی را به جامعه دانشگاهی کشور تسلیت می‌گویم
  4. عبدالکریمی؛ سخنران چهارمین نشست «فلسفه و دانشگاه»
  5. «نقش تشکل های صنفی در گذر از دانشگاه گلخانه ای به دانشگاه در خدمت جامعه» برگزار می شود
  6. با همکاری و حمایت پژوهشکده برگزار می شود؛ نشست «چالش های اجتماعی نظام آموزش در ایران»
  7. علامه و رحیم زاده؛ سخنرانان نشست «تجربه مواجهه با امر فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه»
  8. فصلنامه مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی عضو کمیته بین‌المللی اخلاق نشر شد
  9. زمان برگزاری آزمون به‌کارگیری نیروی قراردادی اعلام شد
  10. در نشست های استانی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی چه می گذرد؟

اطلاعیه شماره 85؛ قابل توجه دانشجویان محترم ورودی مهر ماه سال 91
دانشجویانی که تا پایان نیمسال اول 96-95 نمی توانند از رساله دفاع نمایند برای تکمیل مدارک پرونده و درخواست سنوات اضافه، فرم پیوست را تکمیل و حداکثر تا روز شنبه مورخ 18/10/95 ساعت 15:00 به اداره آموزش تحویل دهند.
تذکر مهم: بدیهی است بر اساس آیین نامه دکتری و نظر سازمان امور دانشجویان، عدم تکمیل مدارک نظیر فرم پیوست، به منزله انصراف از تحصیل بوده و پژوهشکده مسئولیتی در قبال اینگونه دانشجویان نخواهد داشت.
تحصیلات تکمیلی پژوهشکده

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز