رئیس دبیرخانه جشنواره بین المللی فارابی خبر داد: محل برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین المللی فارابی تغییر کرد        مشروح بازدید وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی           فصلنامه مطالعات میان‌رشته‌ای در علوم انسانی عضو کمیته بین‌المللی اخلاق نشر شد  ابراهیم فیاض؛ ناقد آخرین اثر از عباس کاظمی

اطلاعیه شماره 85؛ قابل توجه دانشجویان محترم ورودی مهر ماه سال 91
دانشجویانی که تا پایان نیمسال اول 96-95 نمی توانند از رساله دفاع نمایند برای تکمیل مدارک پرونده و درخواست سنوات اضافه، فرم پیوست را تکمیل و حداکثر تا روز شنبه مورخ 18/10/95 ساعت 15:00 به اداره آموزش تحویل دهند.
تذکر مهم: بدیهی است بر اساس آیین نامه دکتری و نظر سازمان امور دانشجویان، عدم تکمیل مدارک نظیر فرم پیوست، به منزله انصراف از تحصیل بوده و پژوهشکده مسئولیتی در قبال اینگونه دانشجویان نخواهد داشت.
تحصیلات تکمیلی پژوهشکده

ادامه...

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ و متعلق به پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی است..
طراحی و پیاده سازی توسط شرکت مهندسی آتیه پرداز