جست‌و‌جوی همه منابع

‫پیرو امضای موافقتنامه تخصیص و اعطاء وجوه حمایتی به منظور انجام طرح‌های فناورانه بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سیزدهم آذرماه ۱۳۹۷، مقرر شد از «برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور» که در راستای نیل به اهداف و سیاست‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تهیه و تنظیم می‌شود، حمایت گردد.

این برنامه با هدف اجرای برنامه‌های بلندمدت چشم‌انداز علمی کشور و بهره‌گیری از ذخایر علمی فارغ‌التحصیلان برجسته ایرانی به منظور انتقال دانش، تجربه و ایده‌های فناورانه به داخل توسط مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و پژوهشکده به‌عنوان “پایگاه تخصصی همکار” اجرا می‌گردد تا در قالب حمایت از انجام پروژه‌های تحقیقاتی و فناورانه این مرکز، با سرعت بیشتری برنامه‌های خود را اجرا کند. قالب‌های این حمایت عبارتند از:

• دوره پسادکتری
  • دوره فرصت مطالعاتی
  • استاد مدعو و معین
  • راه‌اندازی کسب وکارهای فناورانه
  • اشتغال در شرکت‌های دانش‌بنیان
  • برگزاری سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی.

از دیگر اهداف مهم این برنامه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور در مراکز علمی، فناوری و صنعتی کشور؛

ایجاد و تقویت انگیزه دانش‌آموختگان و متخصصان خارج از کشور جهت بازگشت به کشور؛

ارتقاء سطح علمی و پژوهشی پایگاه تخصص همکار؛

فراهم‌سازی شرایط مناسب جهت توسعة فناوری‌های نوظهور و پیشرفته در کشور؛

فراهم‌سازی شرایط کسب مهارت‌ها، تکنیک‌‌ها، روش‌ها و قابلیت‌های خدماتی نوین توسط متخصصین ایرانی خارج از کشور به داخل؛

کمک به تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌ها فناوری پیشرفته.

لذا از تمام متخصصان، محققان و اساتید ایرانی فارغ التحصیل خارج از کشور که مقیم ایران نیستند و یا اینکه از تاریخ بازگشت ایشان به کشور بیش از یک سال نگذشته باشد دعوت به همکاری می‌نماید. برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانة همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی به آدرس https://international.bmn.ir/help/register مراجعه فرمایید.