جست‌و‌جوی همه منابع

تحولات علم، آموزش عالی و فناروی در سال‌های اخیر به موضوع بحث روز تبدیل شده است. ما در دومین همایش این پرسش را به میان می‌کشیم که این تحولات چگونه از منظر فرهنگی و اجتماعی قابل مطالعه هستند؟ و چگونه آموزش عالی و علم خود را در بستر فضای سایبر از نو صورتبندی کرده است؟ این شکل‌بندی‌های جدید، فرصت‌های نوینی در پیش‌روی آموزش عالی و علم و فناوری قرار داده است: از یکسو، مصرف فرهنگی، فراغت، فعالیت‌های فرهنگی در بستر آموزش عالی و دانشگاه‌ها متحول شده است، اجتماعات آکادمیک با هویت‌های جدیدی رنگ‌‌آمیزی شده‌اند، ادارک دانشجویان و استادان جدید متناسب با فضای جدید تغییر کرده است و از دیگرسو، درون نظم نوینی از جامعه پلتفرومی قرار گرفته‌ایم که مولد ساختار قدرت جدید و شکل‌گیری نابرابری‌های مرئی و نامرئی متفاوت با گذشته است. اکنون این پرسش‌ها به میان کشیده می‌شوند که دانشگاه، آموزش عالی و علم چگونه خود را در بسترهای جدید سایبری معنا کرده‌اند؟ میدان‌های جدید آموزش، پژوهش و فعالیتهای فرهنگی کدام‌اند؟ گروه‌بندی‌های دانشگاهی به چه سمتی خواهد رفت؟ و چه اشکالی از مناسبات دانشگاهی و آکادمیک ظهور پیدا خواهند کرد؟ آینده کنش‌های سیاسی و مدنی، چرخش علم، مهاجرت تحصیلی و … به چه صورت خواهد بود. پرسش‌هایی از این دست که ناظر بر ابعاد فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی، علم و فناروی هستند مورد توجه این همایش خواهند بود. در زیر محورها و عناوین همایش برشمرده می‌شوند با تأکید بر این نکته که همچنان عناوین مرتبط بیشتری می‌توانند توسط پژوهشگران علاقمند نیز پیشنهاد شوند.

مشارکت کنندگانوزارت علوم، تحقیقات و فناوری – مرکز پژوهشی سیاست‌های فضای مجازی دانشگاه تهران – انجمن یادگیری الکترونیکی ایران – انجمن جامعه‌شناسی ایران – انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات – مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی – کرسی یونسکو در فرهنگ و فضای مجازی – دو فضایی شدن جهان دانشگاه تهران – مرکز نشر دانشگاهی – کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو دانشگاه علامه طباطبایی – پژوهشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی

نحوه دریافت مقالات چکیده تفصیلی بین ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ کلمه با ذکر منابع و مستندات
زمان دریافت مطالب ارسالی: ۱۵ اسفند ۱۳۹۹   ۱۴ فروردین ۱۴۰۰
زمان برگزاری: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۰